donderdag, oktober 12, 2006

Maxima's mooiste kleren

De kleren van het koninklijk huis staan vaak in de belangstelling. In april stond er bijvoorbeeld in het RD een artikel over de mooie kleren van Maxima.

Net een week na dit artikel over de mooie kleren van Maxima in Argentinie, stond er in het ND dat Maxima de band met haar kledingontwerpster brak vanwege de slechte arbeidsomstandigheden in de naaiateliers van haar toeleveranciers. Niets daarover in het RD.

Gisteren stond in de Volkskrant op de voorpagina een artikel dat Maxima de relatie met kledinghuis Naum weer hersteld heeft. Naum heeft een adviseur maatschappelijk verantwoord ondernemen in de arm genomen en is hard aan het werk om betere arbeidsomstandigheden te garanderen. Jammer dat dit niet op de voorpagina van het RD staat. Of misschien morgen?

Nu krijgt Maxima echt mooie kleren. Kleur, model, lengte, stof? Sorry, dat interesseert me nog steeds niet.

Ik denk dat Maxima Jacobus heeft gelezen:

Hoor de klacht van het loon dat u de arbeiders die uw velden maaiden hebt
onthouden. Het geroep van de maaiers is tot de Heer van de hemelse machten
doorgedrongen.

In elk geval ben ik iets Oranje-gezinder nu.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Dag Wouter,

Via via via hyves van Cor Lenselink op deze site gekomen. Dacht al dat de naam Reijneveld iets te maken heeft met onwikkelingswerk. Nu, na de blog over Maxima gelezen te hebben, heb ik wel waardering voor de stijl.
Verder las ik dat Keith Green je favoriete muziek is. De mijne ook! Heb je zijn boek, 'no compromise' gelezen? Ik vond dat ontzettend mooi en leerzaam! Verder heeft zijn muziek wel iets weg van de muziek van Don en Wendy Fransisco. Op hun site, http://www.rockymountainministries.org/
kun je redelijk wat muziek vinden. Voor de mooiste nummers, die nergens terug te vinden zijn dan op mijn cd 'genesis en job' moet je maar aan me vragen of je het mag luisteren, mocht je geinteresseerd zijn. Dan stuur ik wel wat.

Hartelijke groet,
Annette Louter

Unknown zei

Hoi Annette,

Dank voor je comment en de tip van die website. Erg aardig dat je de muziek zo kunt beluisteren. Ben er aan begonnen.

Groeten,

Wouter

Anoniem zei

I usually don’t post in Blogs but your blog forced me to, amazing work.. beautiful …

rH3uYcBX