maandag, januari 08, 2007

Erg leuke tool

Ik heb net een accountje aangemaakt bij Diino. Ik krijg daar 2 Gb gratis webruimte, waarop je versleuteld bestanden kunt zetten - beslist safe dus.
Het aardige is dat je mensen toegang kunt geven tot een enkel bestand door ze een link te mailen met een versleuteld wachtwoord.
Er zit ook een back-up faciliteit op - die is nu hard bezig om ongeveer een Gb aan bestanden te backuppen - had ik al een poosje niet gedaan.
Je kunt ook bestanden via internet toegankelijk maken als je dat wilt.

Als je meer dan 2 Gb wilt, moet je betalen. De prijs voor het gratis verhaal is dat je emailtjes krijgt. Maar ik heb bij Bloglines een speciaal emailadresje aangemaakt voor "rommel". Daarvan zie ik dus alleen de headers die ik alleen openklik als dat nodig is (zoals bij registratiemailtjes) - geen mailboxvervuiling dus. Overigens hou ik op deze manier sowieso vrijwel alle spam buiten m'n mailbox.
Zie trouwens bij Bloglines de RSS feeds die ik lees.

Geen opmerkingen: