dinsdag, juli 18, 2006

Pedofielenpartij niet verboden

Zie hier. Wat een absoluut idiote situatie dat zo'n partij in Nederland niet verboden kan worden. Vrijheid van meningsuiting is nu echt gestegen tot de top 1 van alle normen en waarden, op grote afstand gevolgd door resterende andere normen en waarden.
Daarnaast is dit de enige absolute norm. Een soort evangelie dus.

Volgens de partij en de rechter was er vrijwel geen weerstand in de maatschappij. Helaas accepteerde de site waar ik een handtekening wilde zetten, me niet en zie dat ik al een handtekening gezet had. Tsja.

In ieder geval uit ik hiermee dat ik ontzettend tegen ben.

Wat seksualiteit betreft, kan de kerk dan misschien veel te lang (of nog) een taboe in stand hebben gehouden, ik ben ervan overtuigd dat de Bijbelse visie op seksualiteit ook de meest gezonde is voor de samenleving.
Absolute norm? Jazeker.

Aanvulling (22-07): schrale troost.


Geen opmerkingen: